У Дніпрі легковик на пішохідному переході збила дитину: батьки шукають свідків ДТП

До приїзду “швидкої” і поліцейських, хлопчик перебував без свідомості

У Дніпрі в кінці грудня сталося страшне ДТП. Так, на проспекті Богдана Хмельницького, в районі 12 Кварталу, легковик збив 8-річну дитину. Хлопчика у важкому стані госпіталізували в обласну дитячу лікарню з травмами різного ступеня тяжкості.

Як пише місцеве видання “Інформатор”, подія трапилася ще 30 грудня. Дитина переходила дорогу по пішохідному переходу. У той час як кілька машин зупинилися, щоб пропустити школяра, водій автомобіля Opel не знизив швидкість і збив пішохода. До приїзду “швидкої” і поліцейських, хлопчик перебував без свідомості. Зараз же, за інформацією видання, школяр перебуває у відділенні нейрохірургії.

У соціальних мережах мама хлопчика Ольга Мінєєва просить свідків події поділитися будь-якою інформацією, яка допоможе встановити всі обставини події.

Я мама хлопчика, якого 30 грудня збила машина на 12 Кварталі. Дуже прошу відгукнутися людей, які були свідками події. Будь ласка, не будьте байдужими до чужої біди. Будь-яка, навіть сама незначна на ваш погляд інформація може бути корисною і допоможе в розслідуванні”, — пише у соціальній мережі Ольга Мінєєва, підкреслюючи, що зв’язатися з нею можна за телефонами (050) 355-11-58 і (096) 885-26-68.

Раніше портал “Дніпро.Коментарі” писав, що в Дніпропетровській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: водій, не впоравшись з керуванням, в’їхав у відбійник.

Фото: Інформатор

Джерело: www.comments.ua