У Дніпрі та області оголосили про небезпеку (ОНОВЛЕНО)

Попередження про пожежну небезпеку опублікували синоптики

Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології оголошено попередження про метеорологічні явища: 14-16 квітня на території Дніпропетровської області збережеться надзвичайна (V класу) пожежна небезпека.

Прогнозується:

15 квітня: мінлива хмарність. Місцями невеликий короткочасний дощ, вдень місцями грози. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 9-14°, вдень 19-24°.

16 квітня: мінлива хмарність. Вночі місцями невеликий короткочасний дощ, вдень без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 10-15°, вдень 22-27°.

ОНОВЛЕНО: ДСНС попереджає про погіршення погодних умов

Найближчим часом і до кінця доби 15 квітня по всій Україні очікуються грози, місцями шквали 15-20 м/с (I рівень небезпеки, жовтий).

16-18 квітня на території Дніпропетровської області очікується збереження надзвичайної (V класу) пожежної небезпеки.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв:

У Дніпровському районі збільшилася кількість постраждалих через ракетний удар

Учора, 14 квітня, близько 18:00 в області було чутно вибухи. У Дніпровському районі силами ППО було знищено ворожу ракету.

В обласному центрі через падіння уламків пошкоджені приватні будинки та автомобілі. Задимлення спостерігалося у Любимівській громаді. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Вже сьогодні зранку голова ОВА повідомив, що у Дніпрі до лікарів звернулася ще одна жінка, поранена через падіння уламків ракети напередодні. Таким чином, загалом постраждалих в області – 13. Серед них одна дитина.

В обласному центрі понівечені 33 приватні будинки. Побито 10 авто та навантажувач. Фото та інформація, куди звертатися за відшкодуванням збитків – за посиланням.



Джерело: www.comments.ua