Барбекю з комфортом — переваги сучасних вугільних грилів

вугільний гриль

Вирішальним фактором у вугільному грилі є якість. Звичайно, ви можете купити вугільний гриль за 20 євро в господарському магазині, але чи довго ви будете ним користуватися – інше питання. Задоволення роботою також залежить насамперед від ваших очікувань: хочете ви приготувати величезну їжу на багатьох осіб або бажаєте придбати маленький гриль, який легко можна взяти з собою на пікнік з друзями. Вам просто потрібне затишне місце у вашому саду з вогнищем, яке за потреби можна перетворити на зону барбекю? Тоді тут ви можете знайти те, що вам потрібно, а також всі необхідні аксесуари для самого процесу.

Різні види грилів на вугіллі

  1. Перевага мобільних вугільних грилів полягає в тому, що вони не повинні залишатися в фіксованому місці, їх можна брати з собою. Якщо плануєте поїхати на озеро і хочете там посмажити, така модель саме для вас.
  2. Ваш сад жадає нового гриля на вугіллі, і ви хочете створити там постійне місце для барбекю? Тоді вам ідеально підійдуть трохи більші моделі. Вони виготовляються високої якості та мають кілька варіантів завдяки індивідуальним рівням решітки.
  3. Вугільний гриль розміру XXL вражає своєю великою робочою поверхнею. Ці пристрої обов’язково нагодують всю родину на свята.
  4. Коптильня-гриль на вугіллі створена для тих, хто замирає від процесу копчення.
гриль на вугіллі

Як працює вугільний гриль?

Для цього потрібне вугілля або брикет. Важливо відзначити, що це повинно бути якісне деревне вугілля або брикети, оскільки це має вирішальне значення для хорошого результату. Найкраще використовувати деревне вугілля з великими та дрібними шматочками, щоб дрібні можна було легше запалити, і тоді вони запалять великі шматочки.

Розпалити вугілля або брикети можна двома способами. Найкраще використовувати димохідний стартер. Найпростіше це зробити помістивши між вугільною решіткою та ємністю кубик запальнички, що горить, і засипати в нього деревного вугілля. Приблизно через 15 хвилин воно загориться, і його можна буде розподілити по грилю. Одна начинка має горіти приблизно 2-3 години. Найкращий спосіб розпалити деревне вугілля в керамічному грилі або на відкритому вогні в топці чи каміні — це використовувати розпалювач.

Яке деревне вугілля підійде саме вам, багато в чому залежить від ваших уявлень та смаку. Для деяких людей деревне вугілля пахне дивно, а для інших воно справді добре підходить і вони не можуть уявити ніяке інше. Тут ви повинні самі знайти правильний бренд для вас.