Ворог цілий день обстрілював Нікопольщину, є поранений

Постраждав 42-річний чоловік. Він дістав осколкове поранення, госпіталізований у стані середньої тяжкості.

Російські війська знову цілий день обстрілювали Нікопольський район Дніпопетровщини. Про це увечері в понеділок, 20 травня, повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

“Цілий день під ворожим ударом Нікопольщина. 23 застосування дронів. 4 артилерійські обстріли. Потерпали Нікополь, Марганецька, Покровська та Мирівська громади. Постраждав 42-річний чоловік. Він дістав осколкове поранення, госпіталізований у стані середньої тяжкості”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється також про пошкодження багатоквартирного і 18 приватних будинків, 5 господарських споруд, гаража, близько десятка автомобілів, серед яких – службовий транспорт газовиків.

Значних пошкоджень зазнали медзаклад, інфраструктурний об’єкт, продуктовий магазин, газогони, лінії електропередач і 17 сонячних панелей.

На Нікопольщині також загорілася покинута будівля, а в Криворізькому районі через падіння уламків збитої ракети виникла пожежа сухої трави. 

Нагадаємо, у неділю російські війська вдарили по місцю літнього відпочинку у Малоданилівській громаді на Харківщині.Ввідомо про 28 постраждалих.

Раніше повідомлялося, що в результаті ракетного удару РФ по селу Черкаська Лозова у Харківській області загинули п’ятеро мирних жителів, серед яких – вагітна жінка.

Джерело