У Дніпрі невідомі напали на таксиста: потерпілого госпіталізували

Близько 10 осіб, які перебували у нетверезому стані, вибігли на дорогу і перекрили проїжджу частину

У Дніпрі ввечері 26 грудня на водія таксі напали невідомі, побили його, вкрали мобільний телефон і зникли в невідомому напрямку. Про це повідомляє місцеве видання “Інформатор“.

Так, за інформацією видання, подія сталася близько 23:30 на вулиці Магдебурзького права. За попередньою інформацію, близько 10 осіб, які перебували у нетверезому стані, вибігли на дорогу і перекрили проїжджу частину. Водій обурився діями невідомих, а ті, у свою чергу, накинулися на автомобіль, витягли з нього водія, побили його і вкрали мобільний телефон. Крім того, вони наносили удари і по машині — об неї вони, згодом, навіть розбили чайник.

В результаті інциденту водій отримав травми різного ступеня тяжкості і був доставлений в міську лікарню №16. На місце викликали поліцейських. Всі обставини події з’ясовуються.

Раніше портал “Дніпро.Коментарі” писав, що в Дніпропетровській області правоохоронці затримали небезпечних злочинців, зачистили приміщення і оглянули автомобіль з метою виявлення зброї. Все це було частиною навчань з відпрацювання тактики і координації дій копів.

Фото: Інформатор

Джерело: www.comments.ua