У Дніпрі продовжують відрізати воду користувачам за борги

КП «Дніпроводоканал» продовжує обмеження послуги боржникам

В період з 1 по 5 квітня спеціалізована бригада по відключенню працюватиме у приватному секторі Шевченківського, Дніпровського та Чечелівського районах міста Дніпро. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію підприємства.

З графіком та адресами можна ознайомитися в наведеній таблиці.

Сума заборгованості перед підприємством за вказаними адресами  становить 792 148,37 грн.

“Закликаємо боржників терміново сплатити заборгованість задля уникнення відключень послуги водопостачання. Натомість споживачам, які мають складне матеріальне становище пропонуємо укласти договір на реструктуризацію. Для отримання додаткової інформації звертайтесь до абонентських дільниць КП “Дніпроводоканал” вашого району”, – зазначили у водоканалі Дніпра.

Так, згідно з таблицею, найбільший борг у цих районах становить понад 111 тисяч гривень за однією адресою, найменший борг, за який також люди залишаться без води становить 4 636 гривень.

Нагадаємо, що таку роботу комунальники провели вже у двох районах міста, де люди заборгували за воду майже два мільйони гривень.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв:

Рови, “зуби дракона” та майбутні вогневі точки з’являються на Дніпропетровщині

На Дніпропетровщині продовжують зміцнювати оборону. Одночасно ведеться робота на декількох напрямках. Задіяно десятки одиниць техніки та спеціалістів. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, інформує портал “Коментарі”.

На місцях майбутніх вогневих точок та бліндажів створюють щебеневі основи. Широко застосовуються залізобетонні конструкції. Зараз їх гідроізолюють, аби вберегти від негативного впливу дощової та стічних вод, випарень тощо. Такі споруди мають служити вправно, тримати оборону міцно і надійно, забезпечуючи захист військових. Все це передбачено проєктами Міноборони. 

Як виглядають лінії оборони в нашій області – читайте за посиланням.



Джерело: www.comments.ua