У Дніпрі виник конфлікт: кого затримала поліція

Біля будинку в Дніпрі сталася бійка

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень перехожому поліцейські Дніпра затримали 29-річного підозрюваного. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Поліції Дніпропетровщини.

Конфлікт між чоловіками виник біля одного з будинків по проспекту Героїв.

13 квітня близько 20:30 до поліції надійшло повідомлення про побиття чоловіка в Соборному районі міста. Правоохоронці з’ясували, що під час словесної перепалки 29-річний нападник вдарив 41-річного потерпілого по обличчю, після чого постраждалий впав на асфальт.

Оперативники кримінальної поліції відділення поліції № 5 Дніпровського районного управління поліції за участі поліцейських кримінального аналізу встановили місце перебування зловмисника та затримали його.

14 квітня слідчі повідомили нападнику про підозру за ч. 1 ст. 121 КК України. Йому загрожує – до 8 років позбавлення волі.


Раніше портал “Коментарі” повідомляв:

У Дніпровському районі збільшилася кількість постраждалих через ракетний удар

Учора, 14 квітня, близько 18:00 в області було чутно вибухи. У Дніпровському районі силами ППО було знищено ворожу ракету.

В обласному центрі через падіння уламків пошкоджені приватні будинки та автомобілі. Задимлення спостерігалося у Любимівській громаді. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Вже сьогодні зранку голова ОВА повідомив, що у Дніпрі до лікарів звернулася ще одна жінка, поранена через падіння уламків ракети напередодні. Таким чином, загалом постраждалих в області – 13. Серед них одна дитина.

В обласному центрі понівечені 33 приватні будинки. Побито 10 авто та навантажувач. Фото та інформація, куди звертатися за відшкодуванням збитків – за посиланням.



Джерело: www.comments.ua