Нікопольщина зазнала понад 20 атак РФ, є загиблі

У Нікополі – двоє загиблих і восьмеро постраждалих. Серед поранених – дівчата 15 та 16 років, вони у стані середньої тяжкості

Нікопольський арйон Дніпропетровської області у четвер, 9 травня, зазнав понад два десятки ворожих атак. Про це увечері повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

“Вкрай важкий день для Нікопольщини. Зранку і до вечора – суцільні удари. Артилерією, РСЗВ Град, дронами-камікадзе. Загалом – понад два десятки атак. Найбільше потерпав Нікополь. У місті – двоє загиблих. І загалом восьмеро постраждалих. Серед них – дівчата 15 та 16 років, вони у стані середньої тяжкості”, – йдеться в повідомленні.

Керівник ОВА повідомив також про пошкодження 8 багатоповерхівок, 25 приватних будинків. 16 господарських споруд, теплиць, майже 30 сонячних панелей, лінії електропередач і газогонів, дитячого садка, пожежної частини, будівлі благодійної організації, банку, магазинів, автомобілів, серред яких службовий транспорт рятувальників і карета швидкої допомоги.

“Тероризували окупанти й Марганецьку, Покровську, Червоногригорівську та Мирівську громади. В останній пошкоджені приватний будинок, господарська споруда й електромережі”, – додав Лисак.

Нагадаємо, кілька днів тому вселі Моначинівка Куп’янського району Харківщини під час ліквідації пожежі, яка виникла внаслідок російського обстрілу, під завалами будинку знайшли тіло літньої жінки.