«Злочин без покарання». Книга про викрадення росіянами українських дітей здобула дві престижні нагороди у США

Книга про злочини росіян проти українських дітей здобула одразу дві нагороди на престижному фестивалі ADC New York у США. Вона містить 6000 сторінок і важить 50 кг.

Книга Злочин без покарання, створена українською креативною агенцією Bickerstaff.734 для Української академії лідерства та МЗС здобула дві нагород — срібло і меріт — здобула нагороди ADC New York. Нагроди вручили на церемонії нагородження ADC Annual Awards.

Нагорода ADC Annual Awards (Фото: @пресслужба Bickerstaff.734)

Книга містить 6000 сторінок і важить 50 кг. На її обкладинці написано Нова російська класика. Вона розповідає про злочини Російської Федерації в Україні, зокрема про викрадення російськими загарбниками українських дітей.

@oneclub.org@oneclub.org@oneclub.org@oneclub.org

«Використовувати кожну можливість говорити про війну та її страшні злочини — наш обовʼязок, якщо ми займаємось комунікаціями», — поділилася Вероніка Селега, генеральна директорка Bickerstaff.734, яка отримувала нагороду на церемонії.

Нагорода ADC New York є однією з найпрестижніших у сфері дизайну та реклами. Вона існує вже понад 100 років, і щороку журі обирає переможців з понад 10 000 заявок.

Таким чином ця книга стала ще одним нагадуванням для світової спільноти про війну в Україні та її масштаби.

Джерело