Курячі крильця в медовому соусі. Інші рецепти ви забудете
Курячі крильця в пікантному медовому соусі здивують ваших гостей. Записуйте смачний рецепт, він дуже сподобається. Про це повідомляє Дніпро Регіон.
Інгредієнти:
Курячі крильця – 1 кг.
Сіль – 1 ч.л.
Перець – 1/2 ч.л.
Паприка копчена – 2 ч.л.
Оливкова олія – 1 ст.л.
Для соусу:
Кетчуп – 100-110 мл.
Мед – 60 мл.
Вершкове масло – 15 г.
Часник – 2-3 зубчики.
Приготування:
1. Курячі крильця промити і розрізати на 2 частини. Перекласти в миску крильця і додати оливкову олію, сіль, перець, копчену паприку, все змішати і викласти в один шар в форму, встелену пергаментом.
2. Перекласти в розігріту духовку до 200 градусів на 45-50 хвилин. Для соусу в каструлю додати кетчуп, мед, часник, масло. Поставити на вогонь і постійно помішувати до кипіння.
3. Як закипить, тоді відразу зняти з вогню. Соус охолодити і перелити в глибоку миску та перекласти в миску до соусу готові запечені крильця і перемішати все.